Home

Algemene Informatie

Foto's Voorst

Agenda

Nieuws archief

Voorstse molen

Te koop

Liederen

Een verre groet

Gastenboek

Links
Voorstse molen


Er is veel belangstelling en betrokkenheid vanuit Voorst en de wijde omgeving voor wat er in en rondom de molen na de restauratie allemaal is georganiseerd, zoals o.a. tijdens de Molendag, de Open Monumentendag, de Fly-Inn, de Voorstse kermis en alle vaste woensdagen en zaterdagen waarop de molenaars de molen lieten draaien. Zie de agenda wat er de komende tijd op de planning staat met de molen..

Op zoek naar..
De stichting Korenmolen Voorst is nog op zoek naar enkele oude lampen zoals afgebeeld op onderstaande foto's. Deze zijn inmiddels gemonteerd, maar er ontbreken nog een paar lampen. wellicht kunt u de stichting helpen:Ook is de stichting op zoek naar oude foto's of ansichtkaarten van de molen. Heeft u nog iets liggen, of weet u iemand anders die dergelijke foto's tijdelijk wil afstaan, dan houd de stichting zich van harte aanbevolen. Ook ander materiaal m.b.t. de Voorste molen is natuurlijk van harte welkom.
U kunt desgewenst contact opnemen met mevr. Lindeboom: 0315 - 655159

De website www.trouwenindemolen.nl moet informatie gaan bieden aan trouwlustigen. Ook komt de molen als officiŽle trouwlocatie in de nieuwe trouwgids van de gemeente Oude-IJsselstreek.

De molen kan, op verzoek voor inwoners van Voorst, bij geboorte en andere bijzondere gebeurtenissen zoals b.v. een huwelijk of een jubileum in de vreugdestand worden gezet. Ook kan de molenaar (Johan Velthorst telefonisch te bereiken op nummer 0315-651480) worden gevraagd de molen bij een overlijden in de rouwstand te zetten.

Foto van het plaatsen van kap en wieken:
Het prachtige resultaat:


(Gemaakt door Stan Bouman)

Terug